Vinduer og Døre

Udskiftning, renovering og vedligeholdelse af døre og vinduer er et af vores specialer hos Thylands Tømrer & Totalentreprise ApS.​

Vi er uddannet fra Velfac og er derfor Velfac Vinduesmester. For dig som kunde betyder det, at du trygt kan overlade udskiftningen af vinduer og døre i vores hænder, da vi ved alt, hvad der er at vide om faget. Vi er uddannet i udskiftningen og uddannet i, hvordan døre og vinduer skal serviceres og repareres.

Hurtigere levering end normalt
Derudover er vi som Vinduesmester også privilegeret til at få vores materialer hurtigere end normalt og kan derfor komme i gang med at montere eller reparere hurtigst muligt, så du på ingen tid kan nyde dine nye vinduer eller døre.

Ønskes et andet vindue eller  dør end Velfac, leverer vi selvfølgelig også det og håndterer det med samme ekspertise og erfaring. Vi leverer alle mærker efter alle slags mål både i plastik, træ eller det populære og vedligeholdelsesfrie træ og aluminium.

Gratis opmåling og prøvevindue

Vi leverer desuden en gratis opmåling og et uforpligtende tilbud på dine nye vinduer og døre. Det er det første skridt på vejen mod et smukkere hus, et bedre indeklima og et lavere varmeforbrug.

Så ønsker du et nyt kæmpe vinduesparti, en ny hoveddør eller nyt køkkenvindue med sprosser, så kontakt os. Vi står for den fulde totalløsning og går ikke før alle gerigter, karme og lister er sat op og fugearbejdet er overstået.