Tagrenovering

En renovering eller udskiftning af dit tag er ikke kun en kosmetisk forbedring til dit hus, det kan oftest også blive til en besparelse på dit varme- og energiforbrug og i sidste ende skabe et bedre indeklima for dig og din familie.

Hos Thyland Tømrer & Totalentreprise ApS er vi eksperter i tagrenovation og hvad dertil hører. Vi laver alt i tage. Vi reparerer og udskifter tage, vi isætter nye tagrender og vi efterisolerer taget indvendigt, så du kan få varmeforbruget ned. Vi isætter ovenlysvinduer og opfører kviste, så dine rum på førstesalen bliver udnyttet bedre og virker større og vi kan få en uudnyttet tagetage til at blive til en førstesal med masser af nye kvadratmeter.

​Få den bedste vejledning til netop dit tag

Med vores mange års erfaring og ekspertise inden for tagrenovering kan vi råde og vejlede dig til, hvad der er bedst for lige præcis dit hus.

Ofte er en reparation af taget ikke den økonomisk eller energimæssige bedste løsning til dit hjem. Eller måske er det vedligeholdelsesfrie listepap en bedre løsning til taget end de tegl, du havde i tankerne. Alt dette kan vi være behjælpelige med og sammen med dig finder vi den helt rigtige løsning, der passer til netop dine ønsker og behov.