Nybyggeri

Thylands Tømrer & Totalentreprise ApS udfører en lang række af forskellige opgaver inden for nybyg, ombyg og tilbygninger.

Vi opfører nye huse i mange forskellige stilarter. Hos os findes der ingen samlebåndshuse eller standardløsninger. Vi har erfaret, at ingen familier er ens, og derfor bør huse heller ikke være det. Vi laver kun individuelle løsninger, så du får et hus, der matcher dine drømme og behov – om det så er et rundt eller ottekantet hus.

Vi laver fuldmurshuse i alle slags sten og huse i porebeton, der giver dig det rigtige miljø- og energivenlige hus. Hos os kan du få lige de materialer, du vil have, om det så er parketgulve, HTH-køkken, Velfac-vinduer eller døre fra Swedoor, så kan vi levere det. Vi kan stå for totalentreprisen og sammen med dig finde den rigtige løsning, der får drømme, projekt og økonomi til at hænge sammen. Læs mere om totalentrepriser her.

Tilbygninger

Med nutidens moderne familie med ’mine, dine og vores børn’ kan ens drømmehus i det rigtige kvarter hurtigt blive for småt og snævert. Men hvis man ikke vil sælge og flytte væk, kan man udvide pladsen med en tilbygning, så det lille hus igen bliver funktionelt.

Hos Thylands Tømrer & Totalentrepriser ApS udfører vi alle former for tilbygninger – et ekstra børneværelse, et walk-in-closet, en stor carport, et anneks til teenageren eller en ny træterrasse.

​Vi kommer ud til en snak om, hvad I har brug for og hvad I ønsker og sammen finder vi frem til en løsning, der dækker alle dine ønsker og behov. Vi bygger i alle materialer og sørger selvfølgelig for, at tilbygningen matcher den nuværende arkitektur, stil og materialevalg.

Ombygning / renovering:

Skal du have et større køkken, nyt badeværelse eller bare have renoveret hele førstesalen eller stueetagen? Så lad os står for projektet. Med vores mange års erfaring i faget og gennem en tæt dialog med dig under hele forløbet kan vi sørge for, at din renovering sker helt efter dine ønsker og behov.